Fysio Aetsveld

FYSIOTHERAPIEPRAKTIJK

FysioAetsveld is al jaren een vertrouwde plek in Weesp. De wens voor een locatie met goede trainingsfaciliteiten was er al langere tijd. Door de samenwerking met het FysioTrainingsCentrum Weesp zijn de fysiotherapeuten en kinderfysiotherapeuten van FysioAetsveld niet alleen in Aetsveld te vinden, maar dus ook in het trainingscentrum. Met de uitgebreide faciliteiten van het trainingscentrum hebben de therapeuten de mogelijkheid om samen met u het optimale doel te behalen. Zo zijn er vele opties om te werken aan conditie en kracht, maar is er ook genoeg ruimte om sport-specifieke vaardigheden te verbeteren. Op ieder niveau en op iedere leeftijd kan er aan herstel gewerkt worden. Denk bijvoorbeeld aan het herstel na een blessure of operatie of aan het verbeteren van de loopvaardigheid.

BEHANDELINGEN

FYSIOTHERAPIE

Diet en Roy zijn specialist in bewegen. Zij zorgen, met therapie en training, dat u snel weer optimaal kunt functioneren.

MANUELE THERAPIE

Esther is specialist in het behandelen van rug, nek en schouderklachten.

KINDERFYSIOTHERPIE

Jolien en Sofie zijn specialist in het motorisch functioneren van kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar. Zij werken graag samen met ouder en kind aan de hulpvraag.

EN VERDER...

Daarnaast bent u ook voor sportfysiotherapie, revalidatie voor of na operatie, groepstraining, zwangerschapsgerelateerde bekkenklachten, schrijfmotorische therapie, dry-needling en medical taping bij hun aan het juiste adres!

Voor meer informatie kunt u terecht op hun website.

LOCATIE

Op onze locatie beschikken de fysiotherapeuten over een behandelkamer en mogen zij gebruik maken van de trainingsfaciliteiten. De fysiotherapie behandelingen voor de volwassenen zullen dan ook vooral gericht zijn op oefentherapie, revalidatie en eventuele groepstrainingen.

TIJDEN

Gedurende de hele week is er overdag een therapeut aanwezig. Heb je een vraag over een pijnklacht of blessure, loop even langs hun kamer of spreek ze aan in de trainingsruimte. Zij helpen je graag verder.

Mocht je ze niet treffen in het trainingscentrum, dan kun je altijd contact met ze opnemen via het contactformulier.

DE THERAPEUTEN VAN FYSIO AETSVELD

Openingstijden Feestdagen

Goede vrijdag 
Eerste paasdag
Tweede paasdag
Koningsdag
Bevrijdingsdag
Hemelvaartsdag
Eerste pinksterdag
Tweede pinksterdag
Eerste kerstdag
Tweede kerstdag
Oudjaarsdag
Nieuwjaarsdag

vrijdag 7 april
zondag 9 april
maandag 10 april
donderdag 27 april
vrijdag 5 mei
donderdag 18 mei
zondag 28 mei
maandag 29 mei
maandag 25 december
dinsdag 26 december
zondag 31 december
maandag 1 januari

07.00 – 21.00
Gesloten
09.00 – 15.00 (geen groepslessen)
Gesloten
07.00 – 21.00
Gesloten
Gesloten
09.00 – 15.00 (geen groepslessen)
Gesloten
Gesloten
09.00 – 15.00
Gesloten