GROEPSTRAINING

Sociaal

Samen trainen zorgt voor uitdaging en een goede motivatie om door te gaan!

Gevarieerd

Door het uitgebreide aanbod van bijna 60 lessen is er altijd een les die bij je past

Kleinschalig

Onze groepen zijn nooit te groot, waardoor er altijd voldoende persoonlijke aandacht is.

FYSIOFITNESS

Op een vaste tijd sporten, begeleid door een vaste trainer. Na de gezamenlijke warming-up gaat iedereen trainen met een persoonlijk trainingsprogramma of wordt er in circuitvorm getraind.De training wordt afgesloten met een gezamenlijke cooling-down, met rekoefeningen en een heerlijke ontspanningsoefening.

CIRCUIT TRAINING

Circuit training bestaat uit verschillende oefeningen van alle verschillende spiergroepen, die achter elkaar worden uitgevoerd. Na de training heb je een complete work-out gehad van het totale lichaam.


De training wordt begeleid door een vaste trainer, die elke week zorgt voor een uitdagende training. Na de warming-up gaat iedereen trainen in een circuitvorm, waarna de training wordt afgesloten met rekoefeningen. De trainingen in de ochtend sluiten vaak ook af met een heerlijke ontspanningsoefening.

PILATES

Klassieke les met uitsluitend grondoefeningen om rug-, buik-, en beenspieren op verantwoorde manier te trainen. Deze les wordt zo aangeboden dat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan trainen, en is dus geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde sporters.

BOKSEN

Boksen is een geweldige manier om je conditie te verbeteren, bewust te bewegen en jouw kracht te vergroten. Het is een intensieve groepsles waarbij je verschillende boks-technieken wordt aangeleerd welke je kan oefenen op je sparringpartner of op de bokszak. Boksen wordt op deze manier toegankelijk voor elk niveau. Boksles wordt altijd gegeven door een vaste trainer, maar alleen op de woensdagavond.

TABATA

Deze energie-leverende work-out wordt uitgevoerd op hoge intensiteit. Elke oefening duurt vier minuten en wordt in deze tijdspanne achtmaal uitgevoerd: 20 seconden werken en 10 seconden rust. Voor een snelle opbouw van kracht en conditie. Daarnaast geweldig voor het verbranden van veel calorieën (15 per minuut!).

BODYPUMP

BODYPUMP™ is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Dit programma van 60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft – en snel! Zoals bij alle andere Les Mills programma’s, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

SPINNING

Spinning is een les op een stationaire fiets. Tijdens spinning ligt de nadruk op je conditie, maar vergeet daarbij niet dat de spierkracht ook wordt ontwikkeld door de diverse zit en sta technieken tijdens het fietsen. Een dynamische les die je zowel kan volgen met een trainer voor de groepen als zelf met een digitale coach. Kijk in het rooster goed welke vorm en groepstraining je wilt volgen.

YOGA

Yin yoga zorgt voor een strekking van het bindweefsel, waardoor er meer ruimte ontstaat in het lichaam. Dit helpt je om flexibeler te worden. Daarnaast heeft een yin les een meditatief karakter, je zoekt de stilte op in jezelf en je leert om te gaan met weerstand.

BOOTCAMP

Bootcamp is een spierversterkende trainingsmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groepstrainingen gedurende een periode van 45 minuten. Door het sporten in teamverband bewegen deelnemers intenser dan ze individueel zouden doen, zodat de efficiëntie van de training verhoogt. Bij lekker weer gaan we naar buiten!

Word lid bij Fysio Trainingscentrum Weesp

BEKIJK ONS VERDERE AANBOD

FITNESS

Na een uitgebreide intake bepalen we samen met jou een trainingsdoel en wordt er een trainingsschema opgesteld.

PERSONAL TRAINING

Een Personal Trainer begeleidt je persoonlijk op het gebied van training, goede voeding, voldoende rust en de juiste instelling.

Voedingsadvies Fysio trainingscentrum Weesp

DIEVITA VOEDINGSADVIES

Met ons voedingsprogramma ben je nog slimmer bezig! Of je nu wilt afvallen op gewicht wilt blijven of ondersteuning nodig hebt bij de training.

Openingstijden Feestdagen

Goede vrijdag 
Eerste paasdag
Tweede paasdag
Koningsdag
Bevrijdingsdag
Hemelvaartsdag
Eerste pinksterdag
Tweede pinksterdag
Eerste kerstdag
Tweede kerstdag
Oudjaarsdag
Nieuwjaarsdag

vrijdag 7 april
zondag 9 april
maandag 10 april
donderdag 27 april
vrijdag 5 mei
donderdag 18 mei
zondag 28 mei
maandag 29 mei
maandag 25 december
dinsdag 26 december
zondag 31 december
maandag 1 januari

07.00 – 21.00
Gesloten
09.00 – 15.00 (geen groepslessen)
Gesloten
07.00 – 21.00
Gesloten
Gesloten
09.00 – 15.00 (geen groepslessen)
Gesloten
Gesloten
09.00 – 15.00
Gesloten