PERSOONLIJKE BEGELEIDING

WERKEN AAN UW TRAININGSDOEL

Omdat we personal training betaalbaar willen houden voor iedereen, kun je bij Fysio Traingscentrum Weesp al een personal trainer in de arm nemen voor slechts 25,95 euro per halfuur. Zodat je naast de professionele begeleiding die we onze leden aanbieden, ook de mogelijkheid om (bijvoorbeeld) wekelijks begeleiding te krijgen, om op die manier nog concreter aan jouw trainingsdoel te werken.

Onze personal trainers

TOM CHOGANI

Wil je afvallen, je conditie verbeteren en je lekker in je vel voelen met bijvoorbeeld boksen/kickboksen of circuittraining? Wil jij je spiermassa opbouwen en fitter worden, door middel van specifieke fitnessoefeningen die aansluiten op jouw doelen? Dan helpt Tom je graag hierbij!

Missie: De klanten helpen fitter te worden.
Specialiteiten: fitness en conditietraining, boksen en kickboksen.
Ervaring: Tom heeft de opleiding Sport & Bewegen niveau 4 afgerond, tevens is hij in het bezit van diverse fitness diploma’s en is gespecialiseerd in gezonde voeding en diëten.

KIM BURLAGE

Kim is een enthousiaste en ervaren fitness trainer die u graag begeleid tijdens uw sportactiviteiten in het Trainingscentrum. Leden omschrijven haar als zeer attent en behulpzaam.

Missie: Samen met de klant haalbare doelen stellen.
Specialiteiten: Kettlebell en TRX.
Ervaring: de opleiding Wellness & Lifestyle gevolgd en is nu naast personal trainer, (sport)masseur, NLP-practitioner en voedingsadviseur.

Word lid bij Fysio Trainingscentrum Weesp

BEKIJK ONS VERDERE AANBOD

FITNESS

Na een uitgebreide intake bepalen we samen met jou een trainingsdoel en wordt er een trainingsschema opgesteld.

Voedingsadvies Fysio trainingscentrum Weesp

DIEVITA VOEDINGSADVIES

Met ons voedingsprogramma ben je nog slimmer bezig! Of je nu wilt afvallen op gewicht wilt blijven of ondersteuning nodig hebt bij de training.

Fysiotraining centrum Weesp

GROEPSTRAINING

In een groepstraining werk je samen aan jouw gezondheid, uithoudingsvermogen en (persoonlijke) trainingsdoelstellingen